Saxo Bank Køb Iota

Saxo Bank Køb Iota

Share:

IOTA er den første distribuerede ledger der er bygget for internettet med alting – et netværk for udbytte af værdi og data mellem mennesker og maskiner. Det er baseret på en ny udbredt ledger-teknologi, Tangle, som overkommer ineffektivitet i nuværende Blockchain design og introducerer en måde til at opnå konsensus i et decentraliseret peer-to-peer-system. Det er udviklet og udbydes af nonprofitorganisationen IOTA Foundation med hovedkontor i Berlin. Målet for IOTA Foundation er at skabe et Trust Layer som gør enheder i stand til at udveksle data og værdier uforanderlig og gratis.

I høj grad skalerbart: IOTA brugen en DAG-datastruktur som gør, at transaktioner kan tilføjes parallelt.

Lave krav til ressourcer: Designet for enheder, så som sensorer, for at indgå i et netværk med lav energi.

Afgiftsfrie transaktioner: Send 1 cent, få 1 cent. Send $1,000,000, få $1,000,000.

Hurtige transaktioner: IOTA-transaktioner bliver bekræftet indenfor få minutter.

Valgfri kvantum-robusthed: Med Winternitz-signaturer er IOTA robust mod næste generations databehandling

Distribueret: Som et globalt distribueret netværk er IOTA modstandskraftig og robust mod angreb.

Før første gang nogensinde kan mennesker og maskinger overføre penge og/eller data uden nogen transaktionsafgifter i decentraliseret, tillidsløst og tilladelsesløst miljø. Dette betyder at selv nano-betalinger er mulige ude behov for en betroet mellemmand af nogen form. Symbolet blev skabt for at servicere Internet of Things (IoT: de milliarder af små dataprogrammerende enheder som i stigende grad integreres i dagligdagens ting og gør dem i stand til at sende og modtage data. IOTA transformerer disse maskiner som er forbundet til autonome økonomiske agenter og skaber en helt ny økonomi af ting. Det forudsiges at der i 2025 vil være mere end 75 milliarder enheder som vil være opkoblet til internettet.

Token blev lanceret i juni 2017 med dets totale levering af ca 2.78 quadrillion IOTA som blev gjort tilgængelig fra starten. Ingen yderligere tokens vil nogensinde blive skabt. Indtil adoption bliver mere udbredt, er 1 MegaIOTA (MIOTA) i øjeblikket den accepterede grundenhed.