Ce Poti Cumpara Cu Iota In Romania

Ce Poti Cumpara Cu Iota In Romania

Share:

IOTA este primul registru distribuit construit pentru Internet of Everything - o re╚Ťea pentru schimbul de valori ╚Öi date ├«ntre oameni ╚Öi ma╚Öinarii. Acesta se bazeaz─â pe o nou─â tehnologie de registru distribuit─â, Tangle, care dep─â╚Öe╚Öte ineficien╚Ťele actualelor modele Blockchain ╚Öi introduce o nou─â modalitate de a ajunge la un consens ├«ntr-un sistem descentralizat de la egal la egal. Acesta este dezvoltat ╚Öi furnizat de Funda╚Ťia IOTA non-profit cu sediul ├«n Berlin. Scopul Funda╚Ťiei IOTA este de a crea un strat de ├«ncredere, care permite dispozitivelor s─â fac─â schimb de date ╚Öi valori imuabile gratuit.

Foarte scalabil: IOTA utilizeaz─â o structur─â de date DAG care permite ad─âugarea tranzac╚Ťiilor ├«n paralel.

Cerin╚Ťe reduse de resurse: Proiectat pentru dispozitive, cum ar fi senzori, pentru a participa la o re╚Ťea cu consum redus de energie.

Tranzac╚Ťii cu tax─â zero: Trimite 1 cent, prime╚Öte 1 cent. Trimite 1.000.000 de dolari, prime╚Öte 1.000.000 de dolari.

Tranzac╚Ťii rapide: Tranzac╚Ťiile IOTA sunt confirmate ├«n c├óteva minute.

Robuste╚Ťe cuantic─â op╚Ťional─â: Cu semn─âturile Winternitz, IOTA este rezistent─â la urm─âtoarea genera╚Ťie de calcul.

Distribuit: O re╚Ťea distribuit─â la nivel global, IOTA este rezistent─â ╚Öi robust─â ├«mpotriva atacurilor.

Pentru prima dat─â, oamenii ╚Öi ma╚Öinariile pot transfera bani ╚Öi/sau date f─âr─â taxe de tranzac╚Ťie ├«ntr-un mediu f─âr─â ├«ncredere, f─âr─â permisiune ╚Öi descentralizat. Acest lucru ├«nseamn─â c─â chiar ╚Öi nanopl─â╚Ťile sunt posibile f─âr─â a fi nevoie de un intermediar de ├«ncredere de orice fel. Simbolul a fost creat pentru a deservi "Internetul obiectelor" (IoT): miliardele de dispozitive de calcul mici care sunt din ce ├«n ce mai ├«ncorporate ├«n obiectele de zi cu zi, permi╚Ť├óndu-le s─â trimit─â ╚Öi s─â primeasc─â date. IOTA transform─â aceste ma╚Öini conectate ├«n agen╚Ťi economici autonomi, permi╚Ť├ónd o economie complet nou─â a lucrurilor. Se estimeaz─â c─â p├ón─â ├«n 2025 peste 75 de miliarde de dispozitive vor fi conectate la internetul obiectelor.

Moneda a fost lansat─â ├«n iunie 2017, cu oferta sa total─â de aproximativ 2,78 miliarde IOTA puse la dispozi╚Ťie de la ├«nceput. Nu va fi creat niciodat─â o moned─â suplimentar─â. P├ón─â c├ónd adoptarea devine mai r─âsp├óndit─â, 1 MegaIOTA (MIOTA) este unitatea de baz─â acceptat─â ├«n prezent.